top of page
Kop koffie

Over A Move

Aurélie Van Everbroek, HR-consultant met een passie voor haar vak

HR-consultant

De mens an sich en de organisatie als systeem zijn uitermate boeiend. Via mijn studies verdiepte ik me in deze fascinerende materie. Ik studeerde in 2005 af met een diploma Bachelor Toegepaste Psychologie en in 2007 behaalde ik tevens mijn Master in het Sociaal Werk. Ik kreeg een fantastische kans op de arbeidsmarkt en ging aan de slag als medewerker van een kwalitatieve HR-dienstverlener. De eerste jaren leerde ik vele jobs en sectoren kennen dankzij mijn rol als recruiter. Daarna kreeg ik de kans om mezelf verder te ontwikkelen en deed ik expertise op als coach, outplacementbegeleider, HR-adviseur, consultant, assessor, …

De voorbije jaren bleef ik up-to-date van diverse relevante HR-ontwikkelingen, methodieken en testen. Dit door deelname aan trainingen en het behalen van certificeringen, maar ook door het bijwonen van seminaries en webinars, uitwisseling met andere (HR-)professionals, en meer. Ook besloot ik om mijn honger voor continue ontwikkeling stevig te voeden door een tweede Masteropleiding, Master in de Psychologie, aan te vatten. Mijn stap naar een zelfstandig statuut gaf me de kans om persoonlijke ontwikkeling en mijn passie voor de praktijk te combineren.

Doel A-Move

Mijn doel?

De mobilisator zijn die mens en organisatie perspectieven toont en ondersteunt in ontwikkeling en groei binnen de dagelijkse realiteit die zij mee opbouwen.

Waarom A Move?

Via A Move wil ik zowel mens als organisatie en hun onderlinge relatie ondersteunen in hun ‘moves’ doorheen de diverse fasen van de loopbaan en organisatiecyclus.

loopbaancyclus

"Passie, up-to-date kennis, kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn waarden die ik leef en doortrek in al mijn projecten"

- Aurélie Van Everbroeck -

bottom of page